parochial-delight
15. Isblommor ( 136 av 365 ) - Krakelgårdens blogg » Krakelgårdens blogg
Jan 17

15. Isblommor ( 136 av 365 )

Fasiken det har varit så kallt inatt att rören till badrummet frös. Jag har eldat här och satt in fläkt men det har inte släppt ännu så dt är nog ett massivt stopp. Vi skall krypa under grunden och isolera lite mera men hjälper inte det så får vi sätta in värmeslingor i rören. Det är inte många metrar det handlar om och jag tyckte vi var så noga med isoleringen men det sket sig i alla fall.

Kokhuset


Annars har det varit en riktigt fin dag och jag har mest bara softat runt och kollat vad som behöver göras innan vi börjar med att renovera vardagsrummet. Nu är det bara fodring och låna Micaels badrum igen innan jag skall fixa käk. Nu är vedspisen så varm att jag kommer laga middagen på den idag, det skall bli så himla roligt. Älskar min vedspis 🙂


Skorsten

Kanske gillar du:

written by Ingalill \\ tags: , ,


Leave a Reply

*

i3Theme and N.Design Studio