parochial-delight
18. På glid ( 238 av 365 ) - Krakelgårdens blogg » Krakelgårdens blogg
Jan 20

18. På glid ( 238 av 365 )

Hamnade i världens kö när jag skulle hem och orsaken var den här lastbilen. Usch! Stackaren han måste ha känt sig fullkomligt maktlös. Jag kör så försiktigt jag kan men det är värre att krypköra i den höga modden med min låga bil. Det blir pulka effekt och jag fastnar. Så jag är på första jobbet klockan 5 och kan slira i lugn och ro utan att träffa någon fotgängare.

Göteborg


Så idag hann jag med det jag missade i går och det känns himla gott. Nästa vecka får jag hjälp av Elvy och det skall bli jätteroligt, hon får förhoppningsvis ta Thuset när jag är på semester och när jag behöver ta ut flextid framöver. Lite smidigt att ha en man känt länge och som kan hoppa in snabbt om det krisar.


Säveån

Kanske gillar du:

written by Ingalill \\ tags: , , , ,


Leave a Reply

*

i3Theme and N.Design Studio