parochial-delight
34. #Stil, tema nr288 - Krakelgårdens blogg » Krakelgårdens blogg
Feb 12

34. #Stil, tema nr288


I går kom Rosa upp med min födelsedagspresent, hon hade tagit lite fel på tiden när vi skall åka och ville lämna presenten innan. Jag fick en helt underbar jacka, precis lagom mitt i mellan jacka. Inte för tjock och inte för tunn. Spännet är vrål fräckt. Hon hade beställt den på nätet för ett riktigt kanon pris. Den här jackan är helt i min stil även om jag av och till blir lite extrem åt ena eller andra hållet. Jag har nog blivit en humörs bulle på gamle dar. I kväll blir det brasa och sängen tidigt, jag har känt mig små uggen mått lite kymigt hela dagen. Jag har ingen större lust att bli sjuk nu.


34. #Stil, tema nr288

Kanske gillar du:

written by Ingalill \\ tags: , ,


2 Responses to “34. #Stil, tema nr288”

  1. 1. Gullvi Says:
    Får väl passa på att gratulera så födelsedagshälsningarna kommer fram i tid! Kram!
  2. 2. Anette Linnea Says:
    Stiligt! Fint foto på snygg jacka!

Leave a Reply

*

i3Theme and N.Design Studio