hgh dose

16

november

Min gamla sikt


Gammal sikt

 

 

I morse när jag fodrade så fick jag syn på den gamla sikten. Den har legat kvar sen vi köpte gården. Jag har funderat länge på vad jag skulle göra med den och gick in på Pinterest för att få lite inspiration. Att göra den till en hylla var det mest praktiska.

 


ntering i burk

 

 

När vi var på Hornbach så sålde de färdiga burkar med blommor i men de var skit dyra att det var bättre att köpa tomma på ÖB för 49 kr och lite blommor på Blomsterlandet. Belysningen köpte jag på klädkällaren.

 


Plantering i burk

 

 

De lyser upp jättefint nu när allt känns grådaskigt. Funderar på att starta julpyntet nu när stjärnorna ändå är uppe.  Få se hur jag gör imorgon när jag städat färdigt och planterat om en del växter. Känner att jag behöver lite förändring i hemmet.

 

 


Julstjärnor

 

 

This entry was posted on lördag, november 16th, 2019 at 19:18 and is filed under Pyssel. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

One Response to “Min gamla sikt”

  1. PJAK/Anna

    Funderar också på att starta redan. Blir lite mysigare

Leave a Reply