parochial-delight
Pyssel (8 av 365) - Krakelgårdens blogg » Krakelgårdens blogg
Jan 08

Flugsmällare


Det har regnat hela dagen och jag passade på att pyssla. Såg att det var ett av temanen och behövde komma till skott med min " Glöm ej att köpa tavla " När jag och Rosa var på ÖB sist plockade jag till mig ett gäng flugsmällare och Rosa blev helt chockad och trodde jag hade grova problem med flugor när jag nu behövde så många flugsmällare.

Jag trodde att flugsmällarna eller rättare bara stål pinnarna skulle fungera som det man sätter lapparna på. Hmm! Lite bökigt men till sist fick jag dit det. Givetvis när det bara var matlapparna kvar strejkar min skrivare. Vill absolut inte ha lila lappar utan jag hade tänk mig röda. Trots att jag gjorde rent skrivhuvudet så blev det bara lila och jag kände tålamodet tryta.

Pyssel (8 av 365)


Tror jag skall be gubben göra lapparna så de blir jämna också. Med nu skall jag städa upp efter mig eller? Kanske skall kolla om det är något tema! Då behöver jag inte fundera på vad jag skall fota 🙂 Nää dags att städa upp.

Kanske gillar du:

written by Ingalill \\ tags: , , ,


One Response to “Pyssel (8 av 365)”

  1. 1. http://www./ Says:
    I’ve been twice now … The first time, my husband & I did a couples massage for 90 minutes. It was FABULOUS! The staff is friendly & laid back. The massage therapist made sure that she applied a comfortable level of pressure. The hot stone massage was a welcome treat for tire muscles. We were quite pleased with our experience.

Leave a Reply

*

i3Theme and N.Design Studio