hgh dose

20

juni

Röjt plats för hästlastbilen.


Rensat

 

Äntligen kört igång med att rensa sidan vid stallet. Bonden som kommer med rund balarna behöver komma upp med traktorn och lyfta balarna på plats med gripklon. Vi köper normalt små balar men husen står så tätt att han inte kommer i mellan med höskrindan. Hästarna gillade att det var lite fuktigare konsistent på höt. Jag var mer tveksam för har man öppnat en rund bal måste man ta vara på det inom en vecka. Vi testade hösilage en gång och det var ingen hit.

 


Hagen

 

Men jag har ju semester så det gäller att koppla av så mycket som möjligt och göra lite annat. Det var ett tag sedan jag tog en foto runda i hagen och det behöver jag göra tätare, jösses så många träd som blåst ner! Sedan behövs det rensas på sly igen. Men det får bli ett senare bekymmer.

 


Eken

 

Den enorma eken står fortfarande pall och grenarna är vrål långa. Hade varit roligt att se gamla foton på hur gammal det trädet är. Vi har på husen men inte på hagarna. Nej nu börjar klockan bli mycket och jag skall följa Amors exempel.

 


Amor

This entry was posted on torsdag, juni 20th, 2019 at 20:15 and is filed under Blandat. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply