365 FOTON 2021

1: Abstrakt 1/365

Abstrakt

Jahupp! Då var det dags att köra igång med fototeman igen och sist var nog för 10 år sedan!? Shit! Vad tiden går. Har längtat så att köra igång att jag glömde bort att man inte behöver ta temana i ordning. Fast egentligen var det lika bra det, fick mig ett rejält huvudbry hur jag skulle fota Abstrakt.

Abstrakt

Jag fotade min lampa i hobbyrummet och hade väl kunnat tillbringa timmar med det. Den har olika lägen och jag har byter ut glasbitarna som hänger runt den i olika figurer som jag hittar när jag är ute på resor. Har en ängel, istapp och chakra glasbitar som ni ser på bilden ovanför. Måste se om jag hittar något nytt för i år. Lampan har plats för 7 glasdekorationer till.

Abstrakt

Nu är det så gråmulet ute, men om man ser sig omkring så finns det egentligen mängder av abstrakta ting att fotografera. Kommer nog att vara lite mera obs på det när jag är ute och promenerar. Tog en bild på dammens bubblor och till sommaren när ljuset ligger på i olika vinklar lär jag få mer fototillfällen. Nu var det så kallt ute att jag bara ville gå in.

Abstrakt

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.