365 FOTON 2021

279: Sitter på rad 10/365

Sitter på rad

Passade på att promenera på kulturstigen nu på morgonen. Vi har ett troll och tomteland ett par meter in som har många besökare. Barnen älskar det och det finns möjlighet att grilla och sitta ner en stund. Smidigt för föräldrar nu under pandemin när man inte kan åka hur som hels. Jag tycker det är lite på gott och ont.

Sitter på rad

Nu fotade jag bara för temat sitter på en rad men det är betydligt mer att se på än mina bilder. Jippy behövde komma ut och det var härligt att se att hon sätter sig snällt när det kom en flanör med en liten hund, så det var bara att koppla upp henne och gå vidare. Jag hade henne lös så jag kunde fota i lugn och ro. Sedan har hon så mycket spring i benen så att behöva stå still på sin promenad går ju bara bort.

Sitter på rad

Det skall väl sitta närmare 300 gosedjur i träden och det finns ett nappträd, kojer och ett ex antal trä troll. Här är fullt med julgranskulor men det är ingen risk att något vilt djur skall skada sig om något blåser ner. Lars som är ambassadör för det här stället går hit och kollar upp det varje dag så inget skräp eller något farligt finns.

Mys

Det blev en kortare promenad idag, Jippy var inte riktigt på humör och lite pipig? hon ville inte gå ut i skogen utan ville gå vägen idag? Hel skumt. Skall kolla upp lite senare om det bara är för stunden eller om det är något som bekymrar henne. Hon tyckte det var betydligt mysigare att få gosa med Amor uppe i hallen.

Mys

Jippy och Amor Mysigare att ligga här och gosa

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.