365 Foto 2016

10. Mönstrad ( 199 av 365 )

10. Mönstrad ( 199 av 365 )

Hmm! Då har jag testat rånjärnet. Ruggit goda och de fick vackert mönster, men det var inte så lätt av få dem att se likadana ut och det var lite krångligt att hantera järnet. Mina gryt vantar var på tok förstora så jag tappade locket och det skvätte smör åt alla håll och kanter. Det blev lite kaotiskt nät det började ryka kraftigt, det sista jag ville var att dra igång brandlarmet. Har dragit igång det ett par gånger när jag lagat mat och det är så pinsamt att behöva berätta för larmgubbarna att det är mina kokkonster som utlöser det.

10. Mönstrad ( 199 av 365 )

Jag kommer att göra detta fler gånger och passa på att baka samtidigt när spisen ändå är varm. För ett par år sedan då vintern var som värst lagade jag mat på den varje dag, det blev som en rutin att starta spisen så fort man kom hem.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.