Självporträtt 1913...........

100) Milestones: at a Birthday, Wedding, Graduation….

100) Milestones: at a Birthday, Wedding, Graduation....

I dag är det så gott i solen och det kändes som en riktig vårdag. Gubben och jag tog en sväng och fikade när vi var ute och handlade. Tobbe jobbar helar dagen så vi får gå ut och traditions käka en annan helg. Sedan slutar han inte förrän ett i natt så han får ta sin tårtbit då. Suck! Vilka arbetstider.  Brukar alltid ta en testbild när jag skall ta dagens bild så Micael passade på att ha en liten enmans show.

100) Milestones: at a Birthday, Wedding, Graduation....

Jäsingens! Vilken god vanilj och rabarber tårta vi fick tag på, fast man blev ju propp mätt så någon pizza blir det inte idag. När jag var och handlade idag så jag en så snygg klänning och blev sugen på att börja sy igen och när syrrans present med de fina banden kom så ångrade jag verkligen att jag inte köpt mönstret och lite tyg. Det hade ju varit så läckert att sätta blombandet runt armarna eller bara som en dekoration i klänningen.

Band

Syrran tänkte jag skulle ha detta till scrappingen men redan vid jul var jag sugen på att använda de banden jag fick då till ett par torgvantar. Hmm! Man kanske skulle ta och lämna in symaskinen för genomgång och köra igång.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.