365 FOTON 2021

107: Historisk mark 197/365

Historisk mark

Fick ett film städ och som vanligt med extremt kort varsel. Nu är det egentligen min sista semesterdag men städet låg i det område som jag bodde i tonåren. Jag flyttade till mölndal när jag var 12 , så radhuset som jag skulle städa var ett exakt likadant som vi bodde i, jag behövde bara kika runt hörnet så såg jag vart vi bodde.

Historisk mark

Ett otroligt genomtänkt och perfekt radhus, så roligt att få städa ett sådant idag. Sedan gick jag ett par 100 meter så ligger Hyreshuset där jag hade min första lägenhet när jag var 16 år, även den väldigt genomtänkt och stor för att vara en etta. Så för mig var det att gå på historisk mark. Bilden nedan är där min skola låg en gång i tiden. Det var ett väldigt bra område att bo i även om man tyckte allt var skit i den åldern.

Historisk mark

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.