Självporträtt 1913...........

11) Doing housework

11) Doing housework

Hjälpte gubben med taket idag så vi kommer framåt med renoveringen. Är ärligt talat så skita trött på den att det inte fins ord! Eller rättare sagt det fins bara kraft ord som inte riktigt passar sig i bloggen. Fast det är klart man kan ju skriva piiiiiiip vad trött jag är på den piiiiiiip piiiiiiiiip renoveringen piiiip. Tycker vi inte har gjort annat än att röja och renoverat. Nu är det i fall klart att vi åker till Tyskland på semestern och vidare. Det blir bara en kaffevisit första gången och funkar allt bra kommer jag att besöka så tätt jag bara kan och har råd till.

Our French garden in the beautiful Dordogne
Copyright Our French garden in the beautiful Dordogne

Sedan vill jag till varje pris till Dordogne i Frankrike och kola om det funkar att bosätta sig där, Tobbe och gubben sucktar efter Italien. Tobbe står i en vändpunkt med jobbet och jag har haft så piiiiip ont i lederna denna vintern att jag varit på väg att ge upp helt. Dags att kolla ordentligt hur vi skall göra än att bara prata om det. Helt klart är det att vi kommer inte kunna ha gården kvar när vi blir pensionärer…….Wow! Höll på att baxna när jag såg vad jag kommer att få. Jobba tills jag blir 70 är uteslutet. Det klarar ju bara de piiiip politikerna som sitter på sina feta piiiip av. Jag får väl vara glad om jag ens klarar av att stå på benen.

Nää! Nya tag så vi blir klara.

11) Doing housework

2 Comments

  • Lotta

    Duktiga ni är som jobbar, det blir jätetfint!
    Kul för er och din mamma att ni åker till tyskland, det gör ni rätt i.
    Vi åker o hälsar på min mamma i sommar men det är inom sverige, hon bor ju i småland.
    Kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.