Självporträtt 1913...........

114) Climbing trees

Haga kyrka

Var i Haga kyrkan idag och när ljuset smyger sig in genom fönsterna så hade jag kunnat sitta i timtal och bara filosoferat. Kantorn var där och spelade lite pampig musik också så dagen kunde väl inte bli så mycket bättre? Eller jo! Räkmackan jag köpte idag satt verkligen som en smäck i min kurrande mage. Har varit en lugn dag och temat är avklarat så nu skall jag strax ta en långpromenad med Shakira. Tänkte på det så mesig man börja bli? Jag gick och letade efter det lägsta trädet att klättra runt i.

114) Climbing trees

Och kameran tar ju kort i en serier så på en del bilder ser jag ju fullkomligt vettskrämd ut och balansen skall vi bara inte gå in på innan jag fick satt mig ner. Har fortfarande inte hittat var jag kan förlänga fjärrtiden så jag slipper stressa när jag skall klänga runt. Jag har en hel del nerblåsta träd och jag funderade först på att bara kliva upp på ett sådant i stället för att klättra runt, men lite höjd ville jag allt ha. Använde gorillastativet runt en sten så där kommer ju de böjbara benen till sin rätt.

2 Comments

  • Lotta

    Kyrkor är ju helt underbara, vill man ha ro så kan man gå in i en kyrka o på en gång infinner sig ron.
    Skulle jag klättra i ett träd så skulle jag också leta efter det lägsta.
    Fina bilder!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.