365 FOTON 2021

119: I blåbärsriset 188/365

I blåbärsriset

Jag skulle hämta ett flugtäcke till Beethoven och vi tog med Jippy till Fjärås Bräcka. Det var många år sedan jag var vid Bräckan så det var roligt att åka dit igen. Nu tog vi den minsta slingan för det var väldigt varmt , även om det fläktade riktigt härligt.

Fjärås Bräcka

Det brukar vara mängder av olika sorters fjärilar men i år var det riktigt dåligt med småkryp och det är ju riktigt alarmerande att vi har så få insekter i år. Hör att flera pratar om det och har reagerat så jag hoppas att det kommer att vända. Men det var lika vackert som det brukar och jag var spänd på trappan, det är en riktig mardröm att ta sig ner och sen upp igen.

Fjärås Bräcka

I år var trappan avstängd, den kommer att göras i ordning till hösten. Det är en rejäl lutning så man vill ju inte ramla ner. Vi svängde ner till den långa stranden så Jippy fick bada lite. Hon piggnade till betydligt, så att promenera senare på kvällen är verkligen ett måste.

Fjärås Bräcka

Väldigt många som var ute och promenerade och en del satt bara och myste i den vackra miljön, ängsblommorna luktade så himla gott och vi kände för att göra likadant. Jippy är extremt dålig på att sitta still och det är dags att ta tag i det ordentligt. Hon gnyr och travar fram och tillbaka men det är bara att härda ut.

Fjärås Bräcka
Fjärås Bräcka

Vi beslöt oss för att ta en fika och det gick riktigt bra, lite gnäll men det var inte så farligt. Vi hade bestämt oss för att koppla av och det var 3 andra hundar i närheten som låg så avslappnade vid sina ägare. Det hjälpte väl till också att Jippy smälte det ganska fort att vi skulle vara stilla en stund.

Fjärås Bräcka
Fjärås Bräcka

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.