Självporträtt 1913...........

121) Non-mirror reflection

121) Non-mirror reflection

Har fått feber och halsen är som en ballong. Vet inte om det är att jag vräkt i mig för mycket halstabletter men magen är verkligen upp och ner. Har känt mig totalt osocial idag och ärligt inte orkat prata så mycket på grund av smärtan i halsen. Men idag när vi var ute och städade så finns det ett gupp på vägen och Tina blåste över i det med ljusets hastighet. Göta Petter vad jag fick koncentrera mig för att inte as garva. Tänker alltid på filmen Sista sommaren med Kjell Bergqvist. Har vilat lite och skall strax bädda ner mig igen. Men gubben som håller på med sitt rum funderade om vi inte skulle ta det till sovrum i stället.

Tobbes gamla rum

Rummet är på 22 m2 och jag tycker det är för stort för ett rum man bara sover i, sedan behöver vi ha en gästsäng i fall någon behöver slagga över. Nää det är nog bättre att han gör kontor med gästsäng och förvaringsplats. Jag skall kolla tunt lite på StyleRoom för ideér.

2 Comments

  • Jane Melander

    Det måste vara något som går. Jag är inne på 11:e veckan med feber och förkylning (särskilt halsen). Först fick jag diagnos virus, sedan halsfluss och till sist svamp i halsen, eftersom jag har ätit antibiotika sedan i slutet av september för tarmen. Men nu är Peter inne på 3:e veckan med bara feber.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.