Självporträtt 1913...........

128) Blowing a bubble gum bubble

Hubba Bubba

Hubba Bubba! Världens bästa tuggummi att blåsa bubblor med. När man gick i högstadiet så tuggade man ju konstant på tuggummi och bubblorna man blåste på den tiden var ju enorma. Inte en sådan här fjutt bubbla som ni ser på bilden. Nu tycker jag magsyran drar igång på högtryck när jag tuggar för länga och jag blir gör hungrig. Nu kan jag inte påstå att Hubba bubba är min favorit längre! Den har ju ingen smak och blir ganska fort stel i munnen. Men i skolan var jag så himla avis på en klasskompis som alltid smällde en bubbla varje gång hon tuggade. Hon gjorde det med hörntänderna!? Fick aldrig till det där 🙁  Kul att tuggummit fortfarande finns att köpa.

128) Blowing a bubble gum bubble

One Comment

  • Lotta

    Det där kommer man ihåg, tuggade o blåste bubblor... 🙂 Nu äter jag nästan aldrig tuggummi, då jag också blir hungrig av de o så försvinner ju smaken så fort och då är dom inte goda längre.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.