365 Foto 2014

13. Minnen, tema nr 186

13. Minnen, tema nr 186

Jag köpte den här vovven på en mack i Tyskland när vi var på väg hem från semestern. Den ser så härligt deprimerad ut och precis så kände jag mig när vi varpå väg hem. Vår semester var verkligen höjd punkten på hela året och de minnena lär jag aldrig glömma. Porslinet kommer från Pieve di Caminino. Vi gick en dag och vandrade runt på hans ägor och hittade lite ditt o datt. Jag tog med lite stenar från varje land som jag tänkte hitta på något pyssel med. Annars ligger de bra på min fönsterbräda i hobbyrummet. Får se vad jag släpar hem från mini semestern i mars 🙂

13. Minnen, tema nr 186

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.