365 FOTON 2021

310: Svenska skärgården 14/365

Svenska skärgården

Björkö stod det på dagens agenda och jag tycker det är lite småmysigt att åka färja, nu var jag så försenad, kollegan hade försovit sig så vi fick vända på städet. Men vi hann det mesta idag och tar resten i morgon.

Svenska skärgården

Men det blir Öckerö, Hönö och Hälsö i morgon och få se om jag inte kan fota lite fiskebodar. Det var svinkallt idag så det blev till att ta snabba bilder. Tog med min Canon idag, skall försöka ha med den lite oftare.

Svenska skärgården

Även om jag tycker öarna är mysiga så ligger husen nästan på varandra och vägarna sniker husväggarna.  Men det är roligt att köra över och jobba här lite då och då.

Svenska skärgården

Men vi var i ändan på Björkön och där låg det riktigt gamla gårdar, där hade jag gärna bott.

Svenska skärgården

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.