Självporträtt 1913...........

140) wig me

140)  wig me

Valde ett av de lätta temana idag. Har känt mig smått ofräsch nu när det är så varmt och svetten rinner. Jag köpte för ett par år sedan peruker billigt för jag ville se hur jag passade i färgen och hår stilen. Men det är billighets peruker så det blir väl lite som priset. Inget som jag känner att jag vill gå ute med. Men de var betydligt lättare att få på nu när jag är kortklippt.

140)  wig me

Min tanke var att klippa mig riktigt kort och att sedan köpa riktiga peruker och byta färg och hårlängd. Men efter att ha kollat upp priser och hur man sätter dit dem snyggt så la jag ner den tanken. Himla bök att stå med det där när man skall till jobbet! jag är ju en sådan person som bara duschar och så får håret självtorka, på min höjd så ruskar jag huvudet. Thats it! När jag går till frissan så är jag alltid på dem om att jag inte vill få det fönat då det ser ut som jag fått el i bollen. Eller som sist, hon tog en platt tång och böjde mitt hår inåt mot ansiktet! Hua! Det blev duschen direkt och den klassiska huvud skakningen.

140)  wig me

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.