365 Foto 2014

15. Snören, tema nr 274

15. Snören, tema nr 274

Jag håller på att städa undan i hobbyrummet och det går inget vidare. Visst! det var ju smidigt med ett tema på snören och snören det har jag i mängder. Men så kom jag på att jag behöver ett måttband eftersom jag skall beställa en set från ebay. Tjejen som syr upp steampuk/vintage kläder hade fått sålt det jag ville ha och skall nu sy upp nytt till mig. Hon behöver ha mina mått och jag hade inte riktigt koll på vart jag lagt måttbandet. Nu fick jag ett så fint syskrin av Rosa men funderar att flytta allt till mammas syskrin istället och ha stämplarna i Rosas. Det blir nästan så varje gång jag går in i hobbyrummet så slutar det alltid med att jag gör något helt annat.

15. Snören, tema nr 274

Men nu behöver här röjas och jag funderar på att ta ett rejält tag så jag får undan grejerna, annars blir det bara att jag filosoferar och inte gör ett smack. Det får ju inte bli så att jag och Amor har det som vilorum 🙂 Hittade den lilla vandalen sovandes på jul pappret med tussar av cerisa fjädrar och halv tuggade siden blommor. Jag får nog ställa allt sånt lite högre upp.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.