365 FOTON 2021

151: Kolsvart 38/365

151. Kolsvart

Vi håller på att rätta väggarna i nedervåningen och det går väl så sakta framåt. Jag gillade att se inredningsmästarna och han tipsade att man kunde ha svart vägg bakom tvn så den smälte in bättre. Det gillar jag skarpt, sedan skall vi ha hälften svart och sedan går väggarna över till vitt.

151. Kolsvart

Måste erkänna att just nu känns det bara helt flummigt som om vi delar upp vardagsrummet i Yin och Yang. Som om det inte räcker funderar jag på att måla ett gammalt hörnskåp i guldaktigt och vaxa med svart vax. Jag har en bild i hjärnan så får vi se hur det blir i verkligheten.

Jippy

Drog fram en del av Jippys leksaker som har varit dolt ett par veckor och hon blev överlycklig, det är verkligen jobbigt för djuren nu när det är så rörigt. Katterna har flyttat upp till mitt hobbyrum där jag sitter med datorn. Chillan har börjat ligga på mitt skrivbord och normalt sett vill jag inte ha katterna på borden, men det rättar väl till sig när vi är klara.

Jippy

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.