365 FOTON 2021

73: Frost 16/365

Frost

Vaknade rejält utsövd idag, normalt går jag upp 5.00 men idag 8.30. Så himla gott, precis vad jag behövde. Det har varit runt -10 i natt och hästarna fick extra fleece täcke och det var nog tur det. Morötterna hade frusit trots att de låg under en filt. Men de var på ett strålande humör så de fick extra hö ute i hagen så jag kunde mocka och göra fint i lugn och ro och sedan gå runt och fota på tomten.

Frost

Solen skiner och det finns så mycket att fota, energin bara flödar genom kroppen så jag vet inte riktigt var jag skall börja. Hagen behöver dras om innan det börjar regna igen och Jippy längtar efter en långpromenad i det fina vädret. Bara att beta av en sak i taget.

Frost

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.