365 FOTON 2021

232: Oskarpt 17/365

Oskarp

Testade att fota såpbubblor men jag fick det inte att bli frost mönster i bubblan. Förmodligen var det inte tillräckligt kallt idag. Det blev en hel del oskarpa bilder innan jag fick till det.

Såpbubbla

Jippy var med mig ute och blev så förvånad när hon fick se alla bubblor.  Hon jagade de som var väldigt nära henne, annars stod hon mest och bara tittade när de svävade förbi.

Såpbubbla

Fick inte riktigt till att göra stora bubblor, det skall finnas ett recept som gör bubblorna lite segare så att de inte spricker så fort. Sirapen var slut så jag tog lite honung men glömde sockret. Det blir till att testa igen nästa gång det blir kallt.

Såpbubbla

Fick till en dröse med bubblor som inte sprack, måste testa att lägga i karamellfärg nästa gång och be någon av pojkarna att blåsa.

Såpbubbla

Det är roligt att göra lite grejer med hunden när vi är ute och hon blir mer observant när man hittar på något. Det tog ett tag innan hon såg alla bubblor eftersom det är fullt ös så fort hon kommer ut. Bara bra att hon lär sig att jag inte alltid kan ha full fokus på henne.

IMG_1674

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.