365 Foto 2014

17. Dåligt samvete, tema nr 38

17. Dåligt samvete, tema nr 38

Usch! Jag är så slapp med att klippa klorna och ta bort tandsten. Nu tog jag klorna ordentligt men de är ändå löjligt långa och det är ju så himla onödigt. Shakira är ju vrål snäll även om hon tycker detta är pest och pina. Måste bli bättre på att hålla koll, oftast tänker jag inte på dem förrän jag hör hur det låter i parketten. Tandsten nästa och se om jag kan raka färdigt Amor. Jag vill helst inte bråka med Amor för vi lär få klippa honom ganska ofta som det ser ut nu. Jösses! Vilken tovnisse. Han tycker trimmen är okey men den nyper lite nu när det är sådana kakor och då får han sig ett rejält break.

One Comment

  • Carro

    Jag slarvar tyvärr också för mycket. Nu när det snöar hela tiden tycker jag att det blir ännu svårare med pälsvård. Det tar ett tag innan hunden har torkat och då är det i stort sett dags att gå ut igen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.