365 Foto 2016

17. Gatumiljö ( 82 av 365 )

17. Gatumiljö ( 82 av 365 )

Jösses! Vilket kaos! Fattar inte varför alltid snön kommer som en surprise? Vi har ju vinter i detta land så varför blir kommunerna så lamslagna när det kommer snö? Fast Kållered var plogad och kanon fin på hemvägen, mer än vad man kunde säga om Göteborg idag. Kom i alla fall fram till jobbet även om det var lite jazzit på sina ställen. Tog massa olika foton med mobilen vid Tornhuset idag och kände bara fn så gott att man är på ett ställe varje dag så länge.

17. Gatumiljö ( 82 av 365 )

Jag är där i 4 timmar och kan flytta runt tiden som jag vill. Hade hoppats på att de skulle ha plogat helt innan jag skulle till Munkebäck, men nope! Parkerade vid Ica Kvantum där det var helt plogat och gick bort till föreningarna. Skottade som en liten blå och hade gjort gångar ut från entreérna till gatan och så de skulle kunna gå hafsat på cykelbanan. När jag var färdig och nöjt tittade på resultatet kommer en traktor med plog och dönar rent på 2 sekunder! Fn vad mycket nya ord kombinationer jag kom på!

Tornhuset

Missade sista stället helt då en lastbil kört fast och blockerat vägen, kände bara att det fick räcka för idag  🙂 Jag får ta nya friska tag imorgon och hoppas att det är plogat överallt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.