Självporträtt 1913...........

173) Be a vampire

173) Be a vampire

Typiskt! När man nu var in the mood så fans det ingen gubbe hemma att tugga på! Känner mig faktiskt lite blodsprängd idag. vädret har ju varit skit kasst och det kändes som det regnade isbitar. Sedan såg marken bar och fin ut men var bitvis isgata. Vet inte hur många gånger jag har varit att slå en rova när jag gick runt med vagnen på utsidan. Längtar verkligen efter vår nu.

Sedan plingade Danicka mig på fb och ville chatta lite! På Tyska! Vi kan ju säga att det gick strålande ( note ) det slutade med att jag svarade henne att jag skriver på kvällen! Hon skickade ett hjärta så jag utgår att hon fattade mitt språk dilemma utan google translate i närheten.  Fast det är klart så som jag ser ut nu! Så kanske jag äter upp mina hästar varje kväll! De här bilderna är nog ingen idé att jag skickar till mamma, hon är ju över 70. Jag brukar skicka bilder och text men får nog skicka ett vanligt brev denna gången. Vet inte riktigt när jag ser normal ut igen.

173) Be a vampire

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.