Självporträtt 1913...........

177) Give yourself wings

177: Give yourself wings

Göta Petter jag har stans huvudvärk och sitta med photoshop är ju så korkat. Det har varit så flängigt på jobbet och det blir att man hoppar över att äta. I morgon blir ännu värre och jag få se till att ha mat med mig. ända fördelen är väl att man börja känna ” Jaha och?? ” när någon är irriterad eller försöker pressa en. Det är det jag beundrar Arve allra mest, att han stenhårt tycker nuet är nu och resten ordnar sig. Tänkte på det när vi skypade och jag var lite trött och skulle ställa en sån där typiskt idiot fråga, total ointressant och irrelevant. Jamen släpp det och flyt med! behöver bli bättre på det och inte grunna så förbannat.

Jag ville få till en bild på en bekymrad kvinna som känner sig tung av att bli uppsatt på en piedestal. Ville ha långa svarta slokande vingar men hittade inget passande på nätet, så det får bli sådär halv flummigt.

177: Give yourself wings

3 Comments

  • car insurance quote

    wendycakes on i love your food posts! i’m definitely going to add bachi burger on my to-eat list the next time i visit vegas.btw, i love the new layout of love & lemonade! 🙂

  • Lotta

    Du har verkligen lyckats med dina bilder, men det gör du alltid! Du är verkligen duktig. Bilderna och vingarna är superfina!
    Jag vet hur det är det där med att grunna en massa, jag gör det också, man önskar man bara kunde trycka på en knapp så skulle man sluta...
    Kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.