Självporträtt 1913...........

183. Writting a letter

183. Writting a letter

Så gott att det är lördag och jag hade hoppas på sovmorgon. Jag vaknade av att Amor for upp i sängen och skallade mig. Han brukar chansa att man är vaken genom att sniffa en försiktigt i ansiktet och lägga tassen på axeln. men i morse hade han lite väl bråttom och missade rejält. Blev så himla i full i skratt för Amor blev stel som en pinne och fattade direkt att han gjort bort sig. Nu var det ändå dags att gå upp men annars hade jag blivit bra irriterad. Han har för ovana att vilja bli klappad mitt i natten.

Temat idag var att skriva brev och det är något jag är så super kass på. Men det är snart dags att skriva till mamma igen och lite är väl bättre än inget.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.