Självporträtt 1913...........

191) The best part of your day.

191) The best part of your day.

Det bästa på dagen är definitivt när man är klar på jobbet och kan krypa upp i soffan med en skål blåbär soppa och glass. Veta att resten av dagen kan jag i stort sett göra vad jag vill. I dag tänker jag kolla en film innan jag grejar här hemma. Måndagarna är alltid lite sega så att komma hem tidigt och bara njuta stillheten i huset är kanon. Amor älskar när jag lägger mig en stund så att han kan krypa upp vid huvudet, spelar ingen roll om han har sovit ett par timmar redan. En bonus vila med matte och Shakira verkar vara bästa delen av hans dag.

Spiral kort

Fick äntligen gjort klart mitt spiralkort med brev, har haft så mycket annat att pilla med så det har blivit liggandes. Nu sist när jag var på RK hittade jag ett perfekt korv skin som jag kan ha när jag tar pin upp temat, måste bara fixa ett par skor och fundera hur jag skall fota utan att det blir vulgärt!

2 Comments

  • Lotta

    Har bara ätit nyponsoppa med glas, att jag aldrig tänk på blåbärssoppa med glass. Måste jag prova någon dag... 🙂
    Låter o ser riktigt gott ut.
    Vackert kort du gjort!
    Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.