Självporträtt 1913...........

193) Waking up (spring)

193. Waking up (spring)

Hmm! Jag hade tänkt att ge upp det här fototeman på mig själv, känner att det börjar bli lite jobbigt och jag sitter nästan likadant på varje bild. Men så skrev syrran på chatten att hon tyckte bilderna var roliga att se på och hon undrade om jag hade roligt när jag tog dem! Var på väg att skriva ” Nääää fy tusan! De är skit tråkiga att ta! Jag ger upp! ” Men så skiner solen och jag tänkte jag kan ju ta på vårblommorna om de nu är på väg upp? Vilket de var. När jag ser det här kortet så ser jag ut som ett mega frågetecken, typ shit! Lade jag mig i hästskit nu eller?

193. Waking up (spring)

Sedan inom loppet av 2 minuter så kom katterna rusandes och skulle vara med, har mängder av svans och rumpebilder på dem. gud så envetna de är med att de skall passa på att kela om man är på backen. Jag vill ju inte såra dem heller med att bryskt köra iväg dem men det blev lite jobbigt i längden. Så idag hade jag faktisk riktigt roligt när jag tog korten och fick mängder av fina kort på djuren. sedan får man väl ta det att jag konstant ser lite förvirrad ut på häften av alla bilder jag tar på mig själv. Skumt med tanke på att jag är en sansad och förnuftig kvinna.

193. Waking up (spring)

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.