Självporträtt 1913...........

2) With your pets

2) With your pets

Järnspikarns vilket gott väder det var idag när jag kom hem. Perfekt att fotografera djuren och ett tema var just att ta en bild med ( pets ) Nu går väl häst som något annat om man skall vara petig, men jag kände bara inte för att sitta och smeta med något av katterna. Hästarna är försiktigt buffliga och jag längtade verkligen efter dem idag. Passade på att ta lite närbilder när jag ändå låg i snön och njöt i solen.

Beethoven

Beethoven är ju bara så ruggit söt! Han ser så speciell ut. Fast den där slabbiga snorbromsen han har, åker väck nu till våren. Jag älskar skiftningarna i hans ögon och att de verkar tycka att det är fullkomligt naturligt att jag krälar runt dem eller ligger och skräpar ute i hagen. Skall ta och snabba mig ut så jag hinner ta en rejäl promenad med Shakira innan det mörknar, även om hon for runt som en skottspole i hagen och sover så gott nu så lär hon behöva röra ordentligt på sig. Hon är så mycket piggare nu när jag bantat ner henne lite.

Beethoven

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.