Självporträtt 1913...........

20) Eating a scrumptious meal

20) Eating a scrumptious meal

Tvi vale vad ont i halsen jag haft i natt! Jag brukar inte vara sjuk länge men ganska intensivt. Hade så ont i halsen i natt att jag trodde jag skulle gå av på mitten och frusit fast jag haft två täcken. Inte förrän i morse kände jag hur värken började ge med sig. Phuu! Man blir ju så matt i kroppen. Har softat framför tvn och slumrat till i omgångar men äntligen börjar det kännas lite bättre. Skall strax ta en tur med Shakira så jag piggnar till lite mera innan jag mular ner mig i soffan igen. Så helgen har väl känns lite bortkastad. Har i alla fall lyckats få i mig en macka och skall fixa till lite kaffe så det är klart när jag kommer tillbaka efter hund promenaden.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.