365 FOTON 2021

204: Många järn i elden 182/365

Många järn i elden

Åkte ut till Uggledalen och köpte mer Chalk Paint så jag kunde göra klart hörnskåpet och Helena hjälpte mig med färg ideer till mina köksskåp. Jag har satt deadlinen för köket till jul. Köket har över 40 luckor så jag har väl dragit mig lite för att börja med målningen. Sedan har vi varit lite osäkra på vilken färg vi skall ha. Men det blir grått med inslag av grönt, gul och något rosaaktig variant.

Köket

Hörnskåpet har jag hunnit det mesta på så den kommer bli klar imorgon, det är mittendelen och vaxningen som är kvar. Sen har jag haft lite problem med köksstommen,  färgen vill inte fästa riktigt utan åker av så fort jag målar på andra laget. Får ta tag i det imorgon.  Luckorna var lätta att måla så jag blev lite ställd nät jag provade en stomme.

Många järn i elden

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.