365 FOTON 2021

Eget tema Min lilla vrå! 21/365

Min lilla vrå!

Min lilla vrå! Hobbyrummet/Studion, det är ett av sönernas gamla rum som jag gjort om till ett ego rum. Gubben har den andre sonens rum och där inne är det fullständigt kaos. Gjorde ett inlägg för ca 10år sedan om att det rummet alltid kommer se ut som ett bombnedslag och jag fick rätt! Det ser exakt likadant ut! Men han skall ta tag i det? hmm …… undrar när?

Min lilla vrå!

Men idag vill jag visa hur jag använder det som en studio.  Jag har en rullgardin som jag använder till bakgrund och för tillfället har jag bara en halogen lampa. Hade två gamla lampor som man kunde vinkla åt alla håll efter mamma, men de har blivit så ut slitna så det är väl dags att göra en ny loppis runda. Vet vilken typ jag vill ha och det brukar finnas sådana lite varstans. Tog en bild på vin flaska där ljuset inte var så viktigt, ville bara visa hur jag använder bakgrunden.

Min lilla vrå!

Gjorde en vinkällare bild. Skall man vara petig så är ju bordet lite off med sin blå mosaik, hade passat bättre till något semester motiv. Muffins till vin!? Lite urk! Varning på den. Pricken över iet, ett julljus. Men vem är petig? Jag höll på med detta för ett par år sedan så jag är ganska ringrostig men jag tycker det är avkopplande och man kan använda bilderna till flera motiv. Vinkällare bakgrunden är en gratis bild som var okey att ladda ner och använda, använder bara en liten del av bilden.

Min lilla vrå!

Vid jul och när någon fyller år då blir det mycket pyssel och jag har gjord en del scrapbooking men det jag tycker är roligast är väl att altra olika burkar eller köpa in loppisfynd som jag blandar till något nytt. Det är skönt att bara kunna lämna rummet när jag pysslar och veta att det inte stör någon. Möblerna är efter mina föräldrar från 1939 men när skåpet gick sönder så hade gubbens moster en nästan likadan. Älskar när de gamla möblerna eller sakerna kommer till användning.

Hobbyrum
Hobbyrum
Hobbyrum

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.