365 Foto 2014,  Jobb

21. Fika, tema nr 50

21. Fika, tema nr 50

När jag kom till mitt sista städställe så hade arbetarna som renoverar skorstenarna fixat till fika bord, mikro och kryddställ. Nu skulle jag med de andra till strike & co, men annars hade jag nog ta mig tusan bjudit in mig själv på lunch. Det såg lite hemtrevligt ut mitt bland alla rören. Hoppas de glömmer bordet när de är klara. Jag brukar sitta på trappen och fika till cykelrummet, men det här år ju bra mycket mysigare. Sedan när jag var på väg hem så slirade jag på parkeringen och gled rätt ner mot en garageport och snett mot en betongmur! Pust! Så stressad jag blev. Ringde till kontoret och sa vad jag tyckte om däcken och gick bort för att hämta hjälp.

Frölunda Kyrka

Jag fick hjälp av han som ägde parkeringsplatsen som ifrågasatte varför jag var ute och jazzade i sommardäck! Jag skiter i om de säger att de här är kanonbra allrounddäck! De kanske har varit det en gång i tiden men nu är det bara skit, men nu blir de förhoppningsvis utbytta eller så blir det kanske jag 🙂 Åt maräng svisch idag…gud vad det var längesedan jag åt det. Så dagen har trots allt varit hyfsat bra.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.