365 Foto 2014

22. #Bricka, tema nr 24

22. Bricka, tema nr 24

Micael älskar te så vi köpte Christmas Collection med 12 olika smaker. Till mackorna här testade jag ingefära/apelsin med vanilj. Så himla gott! Nu skall jag testa choklad chili och titta på någon film innan jag fortsätter med att sortera mina hobby saker. Jag sparade olika broschyrer och kvitton från semestern som jag skall använda till att scrappa en Art journal och  det börjar bli dags att sätta igång med den. Eftersom jag jobbar vid Frölunda torg vissa dagar så passar jag på att sticka in till Panduro med jämna mellanrum. De har nästan alltid rea på något och förra året hade de rea på art journal set. Jag köpte en trädgård och en rese variant. Är så himla sugen på att pyssla igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.