365 FOTON 2021

227: Oklart 84/365

Äntligen! Vi köpte Hemnes dagbädd på Ikea, har länge velat ha den och var så förväntansfull på hur det skulle se ut. Jag hade fått mängder av inspirationsbilder på Pinterest hur vackert det kunde bli med dagbädd just i burspråk. Jippy följde gubbens slit med stort intresse och verkade tycka det skulle bli lika spännande som mig.

Jag har gått i veckor och sett mig själv liggandes där bland ett hav av kuddar och lyssna på ljudböcker medan solen värmer. Men suck! Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag brukar annars vara den som ser om mått funkar och hur det kommer att se ut!? Jag måste fått hjärnsläpp! Sängen kommer flyttas upp till gubbens egorum/gästrum och vi köper en vanlig säng utan sidokanter.

 

 

One Comment

  • Åsa

    Jag gillar verkligen hunden som sitter och tittar på. Lite som om den tänker "Kom igen nu. Bygg en trevlig hundbädd till mig".

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.