365 Foto 2014

25. #Avbrott, tema nr 7

25. #Avbrott, tema nr 7

I går glömde jag totalt bort temat, liksom sköt upp det och intalade mig själv (tar det sedan!).  Så idag tycker jag temat är riktigt passande (avbrott). Gubben hade köpt 20 dvd med klassiker från Hallmark och skall jag vara ärlig så hägrade de mera än att aktivera hjärnan och kameran för ett tema. Jag älskar att kolla på jul filmer under julen och enkla familjer filmer till vardags. De flesta har inte ens gått upp på bio men kan vara riktiga små pärlor.

25. #Avbrott, tema nr 7

Sedan blev det avbrott när pennan behövdes vässas. Måste fixa ny pennvässare, den jag har är totalt väder lös. Så fort den har vässat klart så bryts spetsen av på direkten! Man blir skogstokig fast nu kom avbrottet helt perfekt 🙂 Jag vill se project runway.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.