Självporträtt 1913...........

254) As a pin-up model

Förberedelser

Såå! Då har jag snart gjort de teman som känns jobbiga att ta. Men skall jag vara helt ärlig var det betydligt lättare att fota min nakna rygg än den här skiten. Jag hade lagt på dimma på bilderna men efter att ha rådfrågat Monica så valde jag de bilder som är utan. Folk får helt enkelt snabbt surfa vidare eller stänga av! Men nu skall det lilla korvskinnet till tygbit tillbaka till RK så kan de sälja den en gång till för en tia.

254) As a pin-up model

Elvy var gullig och lånade ut sina prickiga pumps, några storlekar för stora men det kändes idiotiskt att lägga ut något som jag inte kommer att använda. Fast de här pumpsen tycker jag var lite läckra! En längre snyggare svart klänning så hade jag kunnat tänka mig dem. Jag satt ganska länge igår och tittade vad de andra hade tagit för bilder och det slår en ganska snabbt att de som började fota lite försiktigt nu fotar betydligt mer vågade bilder och tar ut svängarna rejält.

254) As a pin-up model

Blir så himla imponerade av idé rikedomen och hur snyggt de mixar till bilderna till de olika teman.

3 Comments

    • Ingalill

      Njaa! Jag börjar väl vänja mig hur jag ser ut och så, problemet är väl att jag känner mig så jäkla utlämnad i sådanna här kläder eller för tajta kläder. Har väl börjat hitta en klädstil som jag trivs med som både visar upp figuren men är ordentligt på klädd.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.