365 Foto 2016

26. Egen vrå ( 47 av 365 )

26. Egen vrå ( 47 av 365 )

Åhh! En sådan här skulle jag vilja ha. Jag och Grace flytt städade på ett ställe och då hade grannen den här. Hoppas det blir riktigt gott väder denna sommar så tror jag att jag tar ledigt så mycket jag bara kan. Har snart en veckas övertid och det kan vara gott att kanske bara jobba halvdagar till sommaren. Elvy var med mig i går på Tornhuset och damerna Gredelin som går en kilometer varje morgon frågade efter henne 🙂 🙂 Deras diskussion vara bara så söt……. Ja jag såg henne först! Hon kom med en dammsugare!……..Undra vad Ingalill skall göra????? Varför är de två?…..o.s.v  Hehe Elvy lär bli rejält utfrågad när hon börjar jobba där.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.