365 FOTON 2021

272: Samla i ladorna 150/365

Samla i ladorna

Idag tog vi en tur till en gårdsbutik i Vallda. Jag köpte mängder av smycken där för flera år sedan och till min glädje så sålde de fortfarande det.

Samla i ladorna

Jag köpte kalender bilder som vi funderar att byta varje månad i badrummet, vi tyckte de var charmiga och ville hitta på något kul med dem. Synd att vi inte har ett utedass vid stallet som kompisen. Där hade de verkligen prytt sin plats.

Page1

Jag såg ett par gamla tunga byrå lådor som jag blev riktigt sugen på att köpa men jag visste inte riktigt var jag skulle ha dem. Är de kvar nästa gång vi åker dit så köper jag dem. Det går att göra massa roligt med dem, man får gå runt dem och fundera lite.

Lådor

Ett par charmiga tomtar blev det och en mysig liten utflykt. Vi åker snart tillbaka för att gå på slingorna vid Vallda sandö. Jippy fick vara hemma idag men skall med nästa gång.

Tomtar
Vallda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.