365 Foto 2014

28. # Mask, tema nr 180

28. # Mask, tema nr 180

Göta Petter vilket dilemma jag har hamnat i! Kommer förklara närmare nästa månad eller nått. Just nu är det bara för snurrigt och jag känner mig villrådig. Önskade att jag kunde lägga en hård mask på mig så att det inte syns vad jag tänker och känner. Jag hade bättre pokerface förr, även om jag fortfarande kan se ut som vissa grejer inte biter på mig så gör det skadan större inombords. Men men! Bara att bita ihop och blicka framåt. Allt kunde varit värre om det nu inte kunde varit bättre.

One Comment

  • doritz

    Sänder mina varma tankar till dig med förhoppningen att det går så bra det bara kan. Sköt om dig

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.