365 Foto 2016

28. Tre i rad ( 317 av 365 )

28. Tre i rad ( 317 av 365 )

Hmm! Testade såg delen nu när jag tog hovarna och shit vad det tog. Tur jag inte startade med den utan höll mig till slipskivorna. Det går extremt fort att verka hästarna nu och då menar jag ca 2 timmar istället för 4 och uppåt. Däremot måste jag kolla ryggen för det känns som jag går av på mitten när jag håller på med hovarna. Båda hästarna hade haft en hovböld så jag skar rent rätt mycket där. Skall testa att ta lite tätare så deras sulor blir fräschare. Nu har ju bilden inget med hovarna att göra och jag glad att det inte blev någon AJ! bild för så fort man tog för försiktigt så blev det en liten grop i hoven.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.