365 FOTON 2021

288: Småstadsidyll 154/365

Småstadsidull

Då åkte vi till Värnamo och gjorde Pryl provet, får besked i morgon hur det gick. Vilken mysig stad med lagan rinnande genom. Jag läste på online och hade då ingen kursbok. Blev så himla perplex att man fick sitta och kolla i boken!? Då är det ju illa om de som satt med sina böcker inte får alla rätt.

Café i Värnamo

Jag svarade på frågorna och gick sedan ut, fanns ingen anledning att sitta kvar när jag inte hade någon bok att titta i. Så om jag inte klarar kursen så printar jag ut all information och har med mig.  Känns som man betalar dyrt och sedan bara fuskar sig till en certifiering. Den här kursen är vanlig att arbetslösa får ta. När vi sedan söker folk är det jättemånga som säger att de gått städ utbildningen och kan städa.

Värnamo

Men det var mysigt att få åka iväg och det en trevlig stad att gå igenom.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.