365 FOTON 2021

229: Onlinemöte 3/365

Idag skulle jag ha ett onlinemöte med Rosa och jag satte på Skype som tok krånglade.  Jag gav upp till sist  och vi gick över till messenger istället. Så smidigt och enkelt. Rosa ville ha hjälp med sin hemsida och vi ville jobba corona säkert. Jag jobbar på platser som har Corona så jag undviker att träffa folk just nu. Det börjar kännas att man inte besöker vänner och jag fattar inte varför jag inte har tänkt på att videochatta.

Jag satt i soffan först men flyttade upp datorn till hobbyrummet så vi kunde chatta ifred medans gubben jobbade med reglar till väggen. Han borrar och sågar en hel del så vi stör varandra. Det slutade iallafall med att Rosa fixade ett domännamn och nytt webbhotell, för den tjänsten hon hade innan ( fast hon betalade ) inte kunde lägga upp tillägg till WordPressen som hon använder som hemsidor system. ( Så sjukt dåligt! )

Nu fixade vi domännamn och webbhotell för samma pris hon hade innan. Nu är det bara att flytta över inlägg och fixa till den så är det klart. Rosa är iväg och handlar och Jippy är här och puttar på mig så det är dags att göra en paus. Kommer definitivt att videochatta fler gånger och messenger har så knasiga effekter så satt här och bara garvade innan vi sansade oss och jobbade vidare på sidan.

Sista bilden på kompisen, nu ut och ta en promenad med Jippy 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.