365 FOTON 2021

51: Egen blandning 31/365

51/31 Egen blandning

På kurs för att lära mig lite om Annie Sloans Chalk Paint. Jag blev sugen att måla med dessa färger efter att ha hamnat i en fb grupp som heter Chalk Paint Lovers. Jag ville måla om mitt kök men blev rådd att testa några loppis fynd först. Kom då att tänka på min hall som jag så totalt tröttnat på.

Kurs Annie sloans

Letade upp närmsta återförsäljare som är Uggledalen Ateljé & Inredning i Billdal som drivs av Len. Efter lite råd frågan om färgen jag tänkt mig och hur jag skulle gå till väga med vaxet så åkte jag hem och kastade mig lös på hallen. Det var det bästa jag någonsin har gjort, fick en helt ny hall som jag storm trivs med och känner att jag nog kan ta och börja med köket.

Man får så mycket inspiration i Ateljén och av att prata med Len så att man vågar testa de olika sätten att måla och vaxa. Jag kommer att testa att måla om en soffa, skall bara hitta något bra variant på loppis. Kommer att gå på mera kurser här och lära mig mera  🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.