365 Foto 2016

31. Det brinner! ( 35 av 365 )

31. Det brinner! ( 35 av 365 )

Så skumt! Vaknade med världens fläskläpp och har ingen aning om vad som hänt. Är fortfarande bedövad i läppen men svullnaden har gått ner lite så jag håller tummarna att jag set ut som jag brukar imorgon. Gubben var inne och vaccinerade Shakira och jag tänkte att de kunde ge henne lite lugnade och spruta rent tänderna. Jag tar tandstenen men tänkte att de kunde göra det mera grundligt. Johan tyckte hon var jättefin i munnen och hade perfekt hull, han var även nöjd hur Shakira svarade på Ep – medicinen. Det är mindre risk för hjärnskador nu när anfallen är så mycket svagare och hon blir inte så medtagen även om anfallen har kommit tätare så hade hon bara ett när hon innan fick 4 -5 kraftiga under 1 timmes period. Gott att hon var i tipp topp  🙂 min lilla madam.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.