365 Foto 2014

32. # Vårtecken, tema nr 350

32. # Vårtecken, tema nr350

Häromdagen såg jag att det kommit fåglar till fågelholken vid vedboden. Tycker det verkar lite tidigt även om det börjar kännas lite som vår. Mammas små påskliljor som hon skickade förra året har börjat vakna till liv och flera buskar har fått knoppar. Sedan är det så härligt att det ljusnar så mycket fortare när man jobbar. Idag mötte jag Dennis 🙂 Han frågade om jag hade bloggen krakelgården! Han hade sett mina bilder från Kvarnby fors och vi har chattat lite i samband med det.

Skall erkänna att jag först blev lite ställd innan jag fattade att det måste vara Dennis 🙂 Så himla roligt, det var klart dagens kanon grej. Det enda jag tyckte var lite skumt var att det kändes som man kände varandra och att jag som kan vara mega tillbakadragen pladdrade på om ditt och datt. Häftigt att du var lika go som du verkade vara på din profilbild. Hoppas vi stöter på varandra igen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.