Självporträtt 1913...........

320) German surprises

320) German surprises

I går kom det en lapp att jag skulle hämta ett paket och gubben hade högljutt knorrat över att jag beställt något för 700 kr. Så jag var säker på att det var smink som jag beställde en provpaket av och sedan glömt att avboka att jag inte vill ha det löpande. Nu brukar jag be gubben läsa igenom det finstilta eftersom jag oftast är för otålig att läsa allt och jag knorrade snabbt tillbaka att han inte läst ordentligt minsann!! Sedan att jag inte skall gå på allt är en annan femma. Dröm om min förvåning när jag såg på direkten att det var ett Tyskt paket.

Choklad

Min biologiska mamma och jag har i stort sett identisk handstil så jag blev så paff att det var från henne, det var ju inte längesedan hon skickade 50 euro på min födelsedag. Oj! Oj! Så mycket påskgodis, en skål med harar på och det sötaste av allt en kruka med små påskliljor i rullad i en tidning. Blommorna var fräscha och fina men man såg hur de hade vuxit bland godiset mot någon ljus fläck. Just sådana här överraskning paket är så himla roliga att få och just blommorna och tidningen var nog det som toppade högst.

320) German surprises

Vi hade tänkt åka till Uddevalla idag men jag får skjuta upp det tills jag är helt frisk så jag inte riskerar att smitta barnens farmor med någon skit. Brasan är tänd och jag sitter nerbäddad med laptoppen, jag lär nog inte göra många knop idag utan kommer att vila mesta möjliga.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.