365 FOTON 2021

159: Kung Bores verk 34/365

Kung Bores verk

Det har varit riktigt kallt här ett par dagar och det har kommit massa snö, längtade efter snö i december men nu hade jag börjat sikta in mig på våren. Vi hade glömt att ta in fulegubben som ligger i den gamla korännan och badar och bitvis har han varit dold under all snö. Men han har hittills klarat frosten bra och sprutar fortfarande vatten.

Kung Bores verk

Urnan sprack häromdagen så till nästa år får vi leta efter något annat att sätta där. Dammen är mysig även nu på vintern.

Kung Bores verk

2 Comments

  • Åsa K

    Oj vilken rolig bild och vilken rolig gubbe! Jag gillar verkligen bilden under också där jag inte riktigt kan avgöra vad som är rinnande vatten och vad som är is. Det får mig att titta extra fascinerad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.